קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות46
מגזין

מוס סלמון

מוס סלמון
מוס סלמון הוא pescatarian ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לך שמנת כבדה, שמיר, פומפרניקל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מוס סלמון עם ביצי סלמון וקרודיטים, מוס סלמון, ו מוס סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרכך את הג ' לטין במים הקרים בקערת ערבוב גדולה. מערבבים במים הרותחים ולטפטף את התערובת לאט עד הג ' לטין מתמוסס. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2
מקציפים במיונז, מיץ לימון, בצל מגורר, טבסקו, פפריקה, מלח ושמיר. מערבבים כדי להתמזג לחלוטין ומקררים עד שהתערובת מתחילה להתעבות מעט, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מקפלים את הסלמון המתקלף דק. בקערה נפרדת, מקציפים את הקרם עד שהוא מעובה לפסגות רכות ורך. מקפלים בעדינות לתוך תערובת הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר את התערובת לקערה 6 עד 8 כוס או עובש דקורטיבי. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות.
5
מקשטים עם גרגיר הנחלים, ומגישים עם טוסטים, פומפרניקל, או קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
6
מאמר var
7
Type_27_data = {};
8
מאמר
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.