מוס סלמון
מוס סלמון הוא pescatarian ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לך שמנת כבדה, שמיר, פומפרניקל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מוס סלמון עם ביצי סלמון וקרודיטים, מוס סלמון, ו מוס סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
לרכך את הג ' לטין במים הקרים בקערת ערבוב גדולה. מערבבים במים הרותחים ולטפטף את התערובת לאט עד הג ' לטין מתמוסס. מגניב לטמפרטורת החדר.
מקציפים במיונז, מיץ לימון, בצל מגורר, טבסקו, פפריקה, מלח ושמיר. מערבבים כדי להתמזג לחלוטין ומקררים עד שהתערובת מתחילה להתעבות מעט, כ -20 דקות.
מקפלים את הסלמון המתקלף דק. בקערה נפרדת, מקציפים את הקרם עד שהוא מעובה לפסגות רכות ורך. מקפלים בעדינות לתוך תערובת הסלמון.
להעביר את התערובת לקערה 6 עד 8 כוס או עובש דקורטיבי. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות.
מקשטים עם גרגיר הנחלים, ומגישים עם טוסטים, פומפרניקל, או קרקרים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;