מוסטאצ'יולי עם שעועית ירוקה ועגבניות
Mostaccioli עם שעועית ירוקה ועגבניות דורש כ -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -10 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 278 קלוריות . מתאים ל-3 מנות. תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם גבינת פרמזן, שום, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 76% , שהוא מוצק. נסו שעועית ירוקה ועגבניות , שעועית ירוקה עם עגבניות ושעועית ירוקה עם עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מבשלים פסטה ושעועית בכמות גדולה של מים רותחים מומלחים קלות כ-14 דקות או עד שהפסטה והשעועית רכים.
בינתיים, בסיר בינוני מבשלים בצל ושום בשמן חם על אש בינונית במשך 2 עד 3 דקות או עד שהבצל רך. מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים עגבניות ויין; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מוסיפים את תערובת העגבניות לתערובת הפסטה; לזרוק קלות לאיחוד.
מפזרים גבינת פרמזן ופטרוזיליה. אם רוצים, מתבלים לפי הטעם בפלפל גרוס טרי.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-80 דולר לבקבוק.
![בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו]()
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.