מוסקאטו-אגסים קלויים ותפוחים עלומים סיידר
המתכון Moscato קלוי אגסים תפוחים עלומה סיידר מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 251 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חמאה, סמיריפ ברטלט אגסים, פוג'י אפל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. וזה לא כל כך מדהים. מוסקאטו אגסים עלומים עטופים בבצק עלים, תפוחים שלוקים בסיידר עם אגוזי מלך מסוכרים, קרם רום וסירופ סיידר, ו אגסים עלומים סיידר דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
רבע הליבה אגסים; אבק בנדיבות עם סוכר ממתקים. במחבת גדולה וחסרת מקל, ממיסים את החמאה.
מוסיפים את האגסים, חותכים את הצדדים ומבשלים מעל חום גבוה עד להשחמה עשירה, 10 דקות.
הפעל את אגסים צד העור למטה.
יוצקים בmoscato. צולים את האגסים בתנור עד שהאגסים רכים והיין מצטמצם לסירופ, כ -18 דקות.
בינתיים, להוסיף את וויליאמס Poire למחבת ומרתיחים במשך כ 3 דקות, גירוד כל חתיכות השחמה מלמטה.
מוסיפים את הסיידר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את פרוסות התפוח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, מסתובבים פעם אחת, עד פרוסות התפוח שקופות, כ 5 דקות. לחשוף ומבשלים עד סיידר צמצם סירופ. כפית את התפוחים לתוך קערות רדודות ולמעלה אותם עם פלחי האגס. אבק עם קינמון ומגישים עם קצפת.