מוסקה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם ביצים, קמח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו מוסקה, מוסקה, ו מוסקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ראשית להפוך את רוטב העגבניות: לקלף ובצל בשר טחון.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
בשר טחון
2
בצל לטגן בשמן 2 כפות ו 2 כפות חמאה, מעל חום מתון, עד שהם רכים וקלים צבע (כ 8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
הוסף דייסה-חדרים וטחון. מערבבים עגבניות, רסק עגבניות, יין, פטרוזיליה, תבלינים וסוכר.להפחית את החום נמוך ומבשלים שנחשף, במשך 30-45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזל התאדה, ואת התערובת היא די עבה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
מיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הסר מחבת מחום ולתת לו להתקרר לחלוטין.התחל לתבל את החצילים: לקלף חצילים ולפרוס אנכית, 1/8 עד 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים קלות עם מלח ולתת לשבת במשך 30 דקות.עכשיו תכין את רוטב בשמל. הערה: תערובת בשמל-ביצה-ריקוטה תעלה על כל מעבדי המזון הגדולים (בגודל מקצועי). השתמש במיקסר או תערובת ביד.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מניחים את החלב בסיר, ומחממים אותו רק עד בועות זעירות מופיעות לאורך הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
להסיר ולהניח בצד.ממיסים את החמאה בסיר 3 ליטר על חום נמוך מאוד עד קצף, נזהרים לא חום. לאט להוסיף את 6 כפות קמח, ערבוב כל הזמן עד חלקה (3-4 דקות), ועדיין נזהר לא לתת לו חום.
מוסיפים את החלב לאט, מצליף עם מקציף תיל. כאשר התערובת עבה וחלק, להסיר אותו מן החום ומערבבים תבלינים.מערבבים גבינת ריקוטה עד שהוא חלק וקרם. בעדינות לקפל אותו לתוך רוטב בשמל. מערבבים ביצים מכות עד משולב היטב.חזרה אל החצילים: לשטוף היטב עם מים קרים; לסחוט בעדינות לטפוח יבש. חפור את החצילים בקמח 1/2 כוסות, וטגן כל אחד בשמן זית עד שהוא חום משני הצדדים.