קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

מוסקה

מוסקה
מוסקה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם ביצים, קמח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו מוסקה, מוסקה, ו מוסקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית להפוך את רוטב העגבניות: לקלף ובצל בשר טחון.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בשר טחוןבשר טחון
2
בצל לטגן בשמן 2 כפות ו 2 כפות חמאה, מעל חום מתון, עד שהם רכים וקלים צבע (כ 8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
הוסף דייסה-חדרים וטחון. מערבבים עגבניות, רסק עגבניות, יין, פטרוזיליה, תבלינים וסוכר.להפחית את החום נמוך ומבשלים שנחשף, במשך 30-45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזל התאדה, ואת התערובת היא די עבה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הסר מחבת מחום ולתת לו להתקרר לחלוטין.התחל לתבל את החצילים: לקלף חצילים ולפרוס אנכית, 1/8 עד 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מפזרים קלות עם מלח ולתת לשבת במשך 30 דקות.עכשיו תכין את רוטב בשמל. הערה: תערובת בשמל-ביצה-ריקוטה תעלה על כל מעבדי המזון הגדולים (בגודל מקצועי). השתמש במיקסר או תערובת ביד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מניחים את החלב בסיר, ומחממים אותו רק עד בועות זעירות מופיעות לאורך הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
להסיר ולהניח בצד.ממיסים את החמאה בסיר 3 ליטר על חום נמוך מאוד עד קצף, נזהרים לא חום. לאט להוסיף את 6 כפות קמח, ערבוב כל הזמן עד חלקה (3-4 דקות), ועדיין נזהר לא לתת לו חום.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
מוסיפים את החלב לאט, מצליף עם מקציף תיל. כאשר התערובת עבה וחלק, להסיר אותו מן החום ומערבבים תבלינים.מערבבים גבינת ריקוטה עד שהוא חלק וקרם. בעדינות לקפל אותו לתוך רוטב בשמל. מערבבים ביצים מכות עד משולב היטב.חזרה אל החצילים: לשטוף היטב עם מים קרים; לסחוט בעדינות לטפוח יבש. חפור את החצילים בקמח 1/2 כוסות, וטגן כל אחד בשמן זית עד שהוא חום משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
הסר וזרוק כל שמן עודף שעלה לראש תערובת העגבניות. משמנים קלות תבנית אפייה 16x10 שהיא לפחות 3 אינץ ' עמוק, ומפזרים את התחתונה עם כמה פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
מניחים שכבה של חצילים במחבת, הבאים עם שכבה של תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מפזרים פירורי לחם וגבינה מגוררת. חזור על פעמים רבות ככל שיש לך חצילים להימשך.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
12
יוצקים את רוטב בשמל-ריקוטה מעל ולאפות ב 300 מעלות. F במשך שעה אחת, או עד קרום זהוב-חום נוצר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הסר מוסקה מהתנור ולתת לו לעמוד ללא הפרעה 20-30 דקות; העיכוב מאפשר לשכבות להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1אוראו ממולאים כפוליםנייר אורזנייר אורז2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש1קילוגרם1 לוג גבינת עיזים1 לוג גבינת עיזים4ביצים, מכותביצים, מכות62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמחקמח11 כף אורגנו מיובששום, קצוץ דקשום, קצוץ דק9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות, טחון, קרקע (אם אתה מתעקש להשתמש תחליף בשר 1 lb בשר / כבש)פטריות, טחון, קרקע (אם אתה מתעקש להשתמש תחליף בשר 1 lb בשר / כבש)0חתיכות טופי הית' ברעוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר12שרימפס וורידיםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2largesבצלבצל11 כף אורגנו מיובשעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה, קצוצהפטרוזיליה, קצוצה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1אוראו ממולאים כפוליםרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה3עגבניות, קלופים ומרקעגבניות, קלופים ומרק0חתיכות טופי הית' בר1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקפלוטירי או 2 כוסות גבינת פרמזן, מגוררתקפלוטירי או 2 כוסות גבינת פרמזן, מגוררת