זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: מוסקה טבעונית, מוסקה (טבעוני או צמחוני, אתה בוחר.), ו מוסקה.
הוראות
1
מחממים התנור שלך ל 400 מעלות F. שמן קל 3 דפי אפייה.ירקות: פרוס את החצילים לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' לאורך.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים אותם לתוך מסננת ומפזרים מלח-לשפשף את המלח סביב כך שהוא מגיע לכל הצדדים על כל החתיכות. מניחים את המסננת בצד כדי להזיע במשך כ 15 דקות(לוקח משם כל מרירות). בינתיים לחתוך את הקישואים לפרוסות 1/4 אינץ דומה לאורכו. לקלף את תפוחי האדמה ולאחר מכן לחתוך אותו הדבר.יש לשטוף את החצילים ולטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מניחים כל ירק על תבנית אפייה משלו.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מפזרים את כוס 1/4 של שמן על כל הירקות, משפשף סביב כך שכל הצדדים לקבל מכוסה. החצילים יצטרכו קצת יותר שמן, וזה מקל יותר בקלות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מפזרים את הקישואים ותפוחי האדמה במלח.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)
1
שלב את remaning 1/4 כוס שמן ושום במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
חום מעל חום בינוני ולתת את השום לרחוש במשך כדקה ולאחר מכן להוסיף בצלצלים. לבשל עד transulcent, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
3
מוסיפים את הפח של עגבניות מרוסקות (פח שלם, לא מאמץ).
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
4
מוסיפים את אורגנו, קינמון ועלה דפנה. תשאיר את זה מכוסה, כדי להרתיח במשך כ -15 דקות. הרוטב יהיה לעבות slightl ולהפחית. כבה את החום ולהתאים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תפוח נוסף אופציונלי
פחיות) מרק עוף דל נתרן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)
5
הסר עלה דפנה.תוספות: באמצעות מעבד מזון, למזג את צנוברים ומיץ לימון לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
6
מוסיף את הטופו, שום, arrowroot, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. להתמזג עד שמנת וחלק.לשים את זה ביחד: שמן קל צלחת תבשיל (כלומר 9 x 13). מחממים את התנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Arrowroot
צרור תרד טרי (בערך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
רוטב סויה 1 כף שומשום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מורחים על 1/2 כוס הרוטב בתחתית המנה, ואחריו שכבה של חצילים, שכבה של תפוחי אדמה עוד 1/2 כוס רוטב וחצי של פירורי הלחם.להעריך כמה חצילים ותפוחי אדמה שנשאר לך. אם אתה יכול לעשות 2 שכבות יותר, ואז לעשות עוד רצף של רוטב / חצילים / תפוחי אדמה / רוטב. אם אתה יכול לעשות רק שכבה 1 יותר ולאחר מכן לעבור לשלב קישואים הבא.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שקית תרד טרי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מורחים את כל הקישואים על זה, ואז למעלה עם שכבה נוספת של חצילים/תפוחי אדמה / רוטב, ואת שאר פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שקית תרד טרי
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מורחים את ציפוי אגוז האורן על האחרון, באמצעות מרית כדי להפיץ אותו כמיטב יכולתך מבלי להפריע את השכבות מתחת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
אופים במשך 40 דקות עד העליון הוא השחמה קלות וכמה סדקים נוצרו בציפוי. אפשר להגדיר 10 דקות לפני חיתוך והגשה.