קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות18
מגזין

מוסקה צמחונית

מוסקה צמחונית
מוסאקן צמחוני הוא מתכון ים תיכוני המגיש 10. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. אם יש לך חלב, 1/2 (14.5 אונקיה) יכול עדשים, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מוסקה צמחונית, מוסקה צמחונית, ו מוסקה צמחונית.

הוראות

1
מפזרים פרוסות חצילים במלח ומניחים בצד במשך 30 דקות. לשטוף וללטף יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לשטוף ולטפוח חציל יבש. מבשלים חצילים וקישואים בשמן חם עד השחמה קלה משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד; להסיר עם כפית מחורצת כדי לנקז על צלחת נייר מגבת מרופדת, שמירה על שמן רב ככל האפשר במחבת
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוספת עוד שמן למחבת לפי הצורך ולתת לו להתחמם. מבשלים פרוסות תפוחי אדמה בשמן חם עד להשחמה, 3 עד 5 דקות לכל צד; להסיר עם כף מחורץ לנקז על צלחת נייר מצופה מגבת, שוב שומר שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בצל מטגן ושום בשמן שמור עד השחמה קלה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
יוצקים חומץ, מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום בינוני נמוך; לבשל עד הנוזל מצטמצם נפח ועבה. מערבבים עגבניות, עדשים, 1/2 מיץ מעדשים, אורגנו ופטרוזיליה. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עדשיםעדשים
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
7
שכבה על 1/3 של החצילים, 1/3 של הקישואים, 1/2 תפוחי אדמה, 1/2 הבצל, ו 1/2 פטה לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
יוצקים תערובת עגבניות על ירקות; חוזר שכבות, מסיים עם שכבה של חצילים וקישואים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
9
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מערבבים חמאה, קמח וחלב יחד בסיר קטן; מביאים לרתיחה איטית, מטאטא כל הזמן עד עבה וחלק. מתבלים עם פלפל ואגוז מוסקט; מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
הסר מהחום, מגניב במשך 5 דקות, ומערבבים ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
12
יוצקים רוטב על ירקות ומפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
אופים, חשוף, לעוד 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

10ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור לפי הטעםפלפל שחור לפי הטעם2(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות מקולפות שלמות, קצוצותעגבניות מקולפות שלמות, קצוצות1ביצה, הוכהביצה, הוכה1חציל, פרוס דקחציל, פרוס דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פטה מתפוררתגבינת פטה מתפוררת2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(חוֹרֶף)פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, קצוץשום, קצוץ1צביטהאגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון151/2 עדשים, סחוט, מיץ שמורות1/2 עדשים, סחוט, מיץ שמורות2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1בצל, פרוסבצל, פרוס11 קילו קישואים,אורגנו מיובשאורגנו מיובש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת2תפוחי אדמה, פרוסים דקתפוחי אדמה, פרוסים דק10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ לבןחומץ לבן1גדולקישואים, פרוס דקקישואים, פרוס דק