מוצרלה תוצרת בית
צריך ללא גלוטן, ידידותי למפת מזון, ומנה עיקרית צמחונית? מוצרלה תוצרת בית יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-9 מנות. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. גשו לסופר וקנו בזיליקום, מים, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו מוצרלה תוצרת בית, מקלות מוצרלה תוצרת בית, ו קציצות ממולאות מוצרלה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא גלון של מים לרתיחה.
בקערה גדולה, לשבור את גבינת מוצרלה לחתיכות קטנות. מעיל את curd עם 2 כפות מלח, ולהניח בצד.
בקערה גדולה נוספת, מלח את הגלון השני של מים עם המלח הנותר ולהוסיף כמה שיותר קרח כפי שהוא יכול להחזיק.
כאן זה נהיה קצת מסובך. בזהירות לשפוך את המים הרותחים על הגבינה המלוחה. כמו הגושים מתחילים להמיס, בזהירות לערבב עם כף עץ במשך 1 דקה. הטביעו את שתי הידיים במי הקרח כל עוד אתם יכולים לסבול את זה, כי אתם עומדים למתוח את המוצרלה במים רותחים. הקרד ישקע לתוך החלק התחתון של הקערה, ובנקודה זו אתה צריך לעבוד במהירות או להסתכן בבישול יתר את הקרד.
לטבול את הידיים לתוך המים החמים ולהתחיל למתוח את המוצרלה. על ידי מתיחת הגבינה אתה מבטיח כי כל הגושים נמסו לחלוטין. הקורדים יהפכו רכים להפליא ויש להם ברק חמאתי, וגם, זה מריח נפלא. טופס מוצרלה לתוך כדורי גודל עגבניות, ולאחר מכן טיפת מוצרלה לתוך מי הקרח כדי לעצור את תהליך הבישול. לעבוד במהירות, כמו מוצרלה יתחיל להיות גומי ככל שהוא יושב יותר במים חמים.
לעטוף כל כדור מוצרלה בחוזקה בניילון נצמד ולאחסן במקרר עד שבוע.
מגישים את הגבינה עם העגבניות הטובות ביותר שאתה יכול למצוא, בזיליקום טרי באמת, שמן זית כתית מעולה, מלח ופלפל סדוק טרי.