לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טורט אגוזי מוקה. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, אגוזי מלך הקרקע, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו מוקה טורט, אגוזי לוז מוקה טורט, ו קפוא מוקה טורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חלבוני ביצה בקערה גדולה; תנו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. קו שלוש 9-ב. מחבתות אפייה עגולות עם נייר שעווה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בינתיים, מחממים תנור ל 375*. בקערה אחרת מקציפים חלמונים עד להסמכה קלה. מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, מקציפים עד לקבלת צבע סמיך ולימון. מקציפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
קליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שלב אגוזים, פירורים, אבקת אפייה ו 1/2 כפית מלח; מערבבים לתערובת חלמון עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
(צינור גדול)
זנים של פטריות
4
מוסיפים את המלח שנותר לחלבונים; עם מכות נקיות מקציפים על בינוני עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 2 כפות בכל פעם, ומקציפים גבוה לאחר כל תוספת עד להמסת הסוכר. המשך להכות עד שנוצרות פסגות מבריקות רכות. מקפלים רבע מחלבוני הביצה לבלילה, ואז מקפלים פנימה את החלבונים שנותרו. מחלקים בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
5
אופים 20-25 דקות או עד צמרות האביב בחזרה כאשר נגע קלות. הפוך מחבתות; מגניב 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוציאים מהמחבתות למתלים; להתקרר לחלוטין.
7
הסר נייר שעווה.
8
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מוסיפים סוכר וניל של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מכסים ומכניסים למקרר עד להרכבה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
10
בסיר גדול ממיסים חמאה ושוקולד על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מסירים מהאש. מערבבים פנימה קפה, וניל ומספיק סוכר קונדיטורים כדי להשיג עקביות של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
12
מורחים מילוי בין שכבות. פרוסט העליון ואת הצדדים של העוגה.