קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוקה סמיפרדו

מוקה סמיפרדו
המתכון מוקה Semifreddo יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בסביבה 8 שעות ו-25 דקות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. זה עובד טוב כמו משקה. גשו לסופר וקנו מלח, חלמונים, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. נסו מוקה יצוק-Marsala Semifreddo, עוגת מוקה עם חצי-פרדו מאלט, ו מוקה סמיפרדו עם קצף חלב חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
ריסוס 9 1/4 על ידי 5 1/4 על ידי 3 אינץ מחבת כיכר מתכת בקלילות עם ספריי nonstick. קו המחבת עם ניילון נצמד. טוחנים היטב את העוגיות במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים עד שהפירורים נרטבים. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון של מחבת כיכר מוכן. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
לטאטא 1/2 כוס סוכר, חלמונים ביצה, אספרסו, מרסלה, ומלח בקערת מתכת גדולה להתמזג. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים לתחתית הקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לטאטא את תערובת הביצים עד שהוא עבה וקרם ומדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך התערובת רושמת 160 מעלות F, על 5 דקות. שים את הפודינג על קערת קרח נוספת להתקרר לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את השמנת הנותרים 1/4 כוס סוכר בקערה גדולה אחרת עד פסגות המשרד טופס. באמצעות מרית גומי גדולה, לקפל את הקצפת לתוך פודינג. כפית את התערובת על גבי קרום מוכן. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים עד לקפוא, לפחות 8 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
לפתוח את עטיפת הפלסטיק. הפוך את חצי הגמר על מגש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
הסר את עטיפת הפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
חותכים את חצי הגמר לפרוסות 1 אינץ ' ומגישים.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות ויינגוט שניידר Niederhauser Hermannshohle ריזלינג Trocken. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
ניחוחות מעושנים מובילים לחיך שהוא משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת דובדבן וקרי אולטרה היי-def; לגימה עדינה של חוט צ ' ילה על הגימור לא obtrude על המורכבות הקלילה.