מוקה שכבתי
אם יש לכם אספרסו, שוקולד למחצה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגת מוקה שכבות, עוגת גבינה עם מוקה שכבות, ו שוקולד לבן שכבות שוקולד מנטה מוקה פאדג (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קרם בקערה וצינה עד קר מאוד, כ -15 דקות. למלא 4 כוסות עמידות בחום (6 עד 8 עוז. כל) עם מים רותחים.
בסיר קטן מעל חום גבוה, להביא 3/4 כוס מים לרתיחה. להפחית את החום נמוך להקציף שוקולד קצוץ עד מעורבב בצורה חלקה.
הוסף 1 כף. סוכר. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד שהתערובת מתעבה מעט ומעילים כף בשכבה דקה, 3 עד 5 דקות. לכסות ולשמור חם.
קצפת עם 1 כף. סוכר עד עבה, אבל לפני פסגות טופס (קרם עדיין צריך להיות pourable).
מערבבים הנותרים 1/2 כף. סוכר עם אספרסו חם.
יוצקים רבע שוקולד חם לתוך כוס. החזק כפית, צד קעור למטה, בערך בזווית 45 כך קצה כף נוגע בתוך זכוכית, מעט מעל שוקולד. לאט מאוד, יוצקים רבע אספרסו על גב כף. חזור על כל כוס. כפית קרם עבה על אספרסו, חלוקת שווה בין כוסות. לנפות קצת קקאו על שמנת אם אתה רוצה.