מוקפץ בקר אננס
מוקפצת בקר אננס עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 30 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 403 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, פלפל קאיין, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונאלי של 85% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מוקפץ בקר אננס , מוקפץ בקר אננס , ו -אננס, בקר וג'ינג'ר מוקפץ .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים.
יוצקים 2/3 כוס מרינדה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף את בשר הבקר. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך 30 דקות. מכסים ומקררים את שאר המרינדה.
בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס ומרינדה שמורה עד לקבלת מרקם חלק; לְהַפְרִישׁ.
מסננים וזורקים את המרינדה. במחבת טפלון גדולה או בווק, מקפיצים בשר בקר בכפית שמן במשך 2-3 דקות או עד שהוא כבר לא ורוד.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ושומרים חם.
מטגנים גזר ובצל בשארית השמן במשך 4 דקות.
מוסיפים פלפל ירוק ואפונת שלג; מטגנים 2-3 דקות יותר או עד שהירקות רכים.
מערבבים את תערובת התירס ומוסיפים למחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מוסיפים בשר בקר ואננס; חום דרך.