מוקפץ בקר כתום-ג'ינג'ר
מוקפץ בקר כתום-ג'ינג'ר נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. מנה אחת מכילה 101 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-21 מנות. אם יש לך קורנפלור, ברוקולי פלורט, ערמוני מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו ג'ינג'ר בקר כתום מוקפץ.
הוראות
לזרוק בשר עם קורנפלור בקערה בינונית.
מוסיפים ריבה וג ' ינג ' ר; מערבבים עד היטב מעורבב.
שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת בשר; מוקפץ 4 עד 5 דקות. או עד שהבשר יהיה מוכן.
מוסיפים ברוקולי, ערמוני מים ורוטב סויה; מערבבים היטב. כיסוי; מבשלים על חום בינוני-נמוך 5 דקות. או עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות.
מגישים מעל אורז, למעלה עם אגוזים.