מוקפץ רדיקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מוקפץ Radicchio. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם רדיקיו, אורגנו, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו פיצה עם סאוטייד רדיקיו, מוקפץ רדיקיו עם דבש וחומץ בלסמי, ו מוקפץ רדיקיו וברוסקטה גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל ראש radicchio במחצית לאורכו, ולאחר מכן לחתוך כל מחצית ל 4 טריזים. (השאר את הליבות שלמות; הם יעזרו להחזיק את הפרוסות יחד.) להפריש. בקערה קטנה, לטאטא יחד את החומץ, שום, מלח, פלפל, אנשובי (אם שימוש), ו 3 כפות של השמן; להפריש.
מחממים את השמן הנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הרדיקיו בשכבה אחת ומבשלים 3 דקות. סובבו את הקרדיקיו, הוסיפו את הויניגרט ואת האורגנו, ובישלו עד שהצנוניות תהיה רכה ומעט שחומה, בעוד כ-3 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.