מוקפץ רדיקיו וברוסקטה גבינת עיזים
ברוסקטה עם גבינת עיזים עשויה להיות רק ה ... הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאבן זה יש 161 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח כשר, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מוקפץ רדיקיו וברוסקטה גבינת עיזים, גבינת עיזים-קסדיות רדיקיו, ו צנון, גבינת עיזים וסלט אגוזים. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם כף הנותרים של שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח ופלפל.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 2 דקות.
מוסיפים את הרדיקיו, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נבול בעיקר, כ -5 דקות.
מוסיפים את חומץ וסוכר חום ומערבבים לשלב. לבשל עד החומץ נספג, על 4 דקות. המשך בישול, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא נבולה לחלוטין כהה בצבע, על 10 עד 12 דקות יותר.
הסר את המחבת מהחום. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך; להפריש.בעוד הרדיקיו מבשל, מניחים את גבינת העזים בקערה בינונית. באמצעות מרית גומי, לרסק את הגבינה נגד הצדדים של הקערה עד שהוא מגיע חלק consistency.To מגישים, מורחים כמות שווה של גבינת עיזים על כל פרוסת לחם. מחלקים את תערובת הרדיקיו באופן שווה על גבינת העז.
חותכים את הברוסקטה לחתיכות אם תרצה ומגישים.