מוקרמים מפירות ושקדים
חטיפי פירות ושקדים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 528 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך וניל, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו מוקרמים שקדים-אגסים, ביצת אפוי + אספרגוס מוקרמים, ו מוקרמים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 350°f. מנות חמאה מוקרמים.
לטאטא יחד ביצים, שמנת, ממתקים סוכר, קמח שקדים, וניל, ומלח בקערה עד בשילוב היטב. רבע אגסים לאורך, ולאחר מכן לקלף, הליבה, וחותכים 1/2 אינץ ' רחב פלחי. לזרוק אגסים עם מיץ לימון בקערה, ולאחר מכן לחלק בין מנות gratin. מחלקים פטל וענבים בין מנות גראטן, ואז לשפוך תערובת פודינג על פירות.
מפזרים שקדים ונקודה עם חמאה.
מעבירים מנות גראטן למחבת אפייה רדודה.
אופים עד אגסים במכרז, על 30 דקות. מחממים broiler ו broil gratins 4 עד 5 סנטימטרים מהחום עד שקדים הם זהובים, 1 עד 2 דקות. מגניב על המדף כדי חם או טמפרטורת החדר לפני ההגשה.
קמח שקדים (עשוי שקדים blanched) וארוחת שקדים (המכיל את העורות) הם בערך אותו לטחון וניתן להשתמש בו להחלפה במתכון זה.