מורבי ספייס עוגיות וופלים (ארצות הברית)
והוא מספק כ 60 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 38 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קינמון טחון, סודה לשתייה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ארצות הברית של קציץ בשר, הוופלים המוראביים, ו עוגיות תבלינים מורבי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
לטאטא את הקמח, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, זנגביל, ציפורן, פלפל וחרדל יחד בקערה בינונית.
מקציפים את החמאה והסוכר יחד בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד רק בשילוב וקל רך. הכה את המולסה וחלמון ביצה. בהדרגה מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים יחד במהירות נמוכה עד שהבצק רק משולב ועדיין מתפורר, כ -3 דקות. תן בצק כמה פניות עם מרית כדי להפגיש.
מניחים נייר שעווה על משטח עבודה נקי ולשים על 1/3 של הבלילה על גבי. לחץ קלות למטה ולמעלה עם גיליון אחר של נייר שעווה. באמצעות הידיים או מערוך, לטפוח בעדינות לתוך מלבן.
רול החוצה עם מערוך עד הבצק הוא דק ככל האפשר מבלי לשבור, לא עבה יותר מ 1/16 אינץ ' עבה. זה המפתח לעוגיות האלה: הן באמת לא יכולות להיות רזות מדי. לקלף בעדינות את השכבה של נייר שעווה ולאחר מכן להחליף אותו באופן רופף.
העברת הבלילה מגולגל גיליון אפייה שטוח להקפיא עד המשרד והוא יכול בקלות להיות מקולף מן הנייר שעווה, על 30 דקות. חזור עם הבצק הנותר.
חותכים את הבצק באמצעות חותך עוגיות עגול קטן (2 עד 3 אינץ') וחוזרים למקפיא למשך 15 דקות להגדרה.
מעבירים עוגיות קפואות לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואופים עד פריך וקל, בצבע אחיד (אך לא חום), כ -10 דקות.