תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל אוכל צנוע לחורף: מרק ויסקי מ מצקת. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סלרי, מלח ים לא מזוקק, עלי דפנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוגת המבורגר: מזון נוחות צנוע, מרק ויסקי, ו מרק ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את השעורה בקערה קטנה עם כ 1 כוס מים חמים. מערבבים בחומץ סיידר. בקערה נפרדת, יוצקים את האפונה המפוצלת לקערה ומכסים במים חמים. השאירו את שתי הקערות בחדר חם למשך 12 עד 24 שעות. לאחר הזמן עבר, לנקז את השעורה ואת האפונה המפוצלת, ולשטוף אותם well.In סיר גדול, לחמם את החמאה מעל בינוני לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם
אפונה מפוצלת
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את נקבי הטלה לסיר ומחממים אותם משני הצדדים, מסתובבים לפי הצורך. חדר הטלה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי ושום לסיר, ו לטגן במשך 5 דקות, ערבוב לפי הצורך כדי למנוע שריפה.החזירו את הטלה לסיר והוסיפו את הקורנית, המפרץ ו-12 כוסות מים.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
יוצקים את אפונה ספוגה ספוג שעורה. מביאים את המרק לרתיחה, הופכים את החום לנמוך, מכסים ומבשלים במשך 1 1/2 עד 2 שעות או עד שנקי הטלה עדינים מאוד והבשר קל לשלוף את העצם.