קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחורף
מגזין

מזון צנוע לחורף: מרק ויסקי מ מצקת

מזון צנוע לחורף: מרק ויסקי מ מצקת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל אוכל צנוע לחורף: מרק ויסקי מ מצקת. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סלרי, מלח ים לא מזוקק, עלי דפנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוגת המבורגר: מזון נוחות צנוע, מרק ויסקי, ו מרק ויסקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השעורה בקערה קטנה עם כ 1 כוס מים חמים. מערבבים בחומץ סיידר. בקערה נפרדת, יוצקים את האפונה המפוצלת לקערה ומכסים במים חמים. השאירו את שתי הקערות בחדר חם למשך 12 עד 24 שעות. לאחר הזמן עבר, לנקז את השעורה ואת האפונה המפוצלת, ולשטוף אותם well.In סיר גדול, לחמם את החמאה מעל בינוני לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
שעורהשעורה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את נקבי הטלה לסיר ומחממים אותם משני הצדדים, מסתובבים לפי הצורך. חדר הטלה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי ושום לסיר, ו לטגן במשך 5 דקות, ערבוב לפי הצורך כדי למנוע שריפה.החזירו את הטלה לסיר והוסיפו את הקורנית, המפרץ ו-12 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
יוצקים את אפונה ספוגה ספוג שעורה. מביאים את המרק לרתיחה, הופכים את החום לנמוך, מכסים ומבשלים במשך 1 1/2 עד 2 שעות או עד שנקי הטלה עדינים מאוד והבשר קל לשלוף את העצם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
שעורהשעורה
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הסר את שוקי הטלה מן הסיר ולתת להם להתקרר.בעוד הטלה מתקרר, גזע כרוב וקוצצים אותו לחתיכות בגודל ביס
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את כרוב לסיר ומבשלים במשך 7 דקות או עד כרוב רך.לגרוס את הטלה, ולהחזיר אותו לסיר. מלח טוב, מתחיל עם 2 כפיות, ולהוסיף פלפל טחון טרי אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כרובכרוב
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה, אם תרצו, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר