אם יש לכם שאלוט, פלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. נסו מחאי מחאי w בגריל/ טפנד זיתים ושאלות, שיפודי מהי-מהי עם טפנד זיתים וקוסקוס, ו שיפודי מהי-מהי עם טפנד זיתים וקוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 2 כפות שמן זית, 2 כפות שום, אורגנו בקערה קטנה. מערבבים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לשפשף דגים עם תערובת אורגנו. כיסוי וצינה 1 שעה.
להוסיף שאלוט; saut 2 דקות. מערבבים הנותרים 2 כפות שום, טימין, זיתים; לבשל 3 דקות או עד מחומם. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
הסר מהחום; לכסות ולשמור חם.
9
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. דגים מטוגנים, עור בצד למעלה, 3 עד 5 דקות. הפעל, ו לטגן 4 עד 5 דקות, או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים דגים על צלחות הגשה בודדות. כפית תערובת זית באופן שווה על סטייקים, וטפטוף עם תערובת צ ' ייב.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.