מחבת אוכמניות-אפרסק סנדלר
סנדלר סנדלר אוכמניות-אפרסק הוא קינוח דרומי. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 381 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . גשו לסופר וקנו אפרסקים, גרידת לימון, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 34% , המנה הזו גרועה למדי. סנדלר אוכמניות אפרסק , סנדלר אפרסק מנגו וסנדלר אפרסק מושלם מיושן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הסוכר, הקינמון, המלח ועמילן התירס.
מוסיפים את האפרסקים והאוכמניות ומערבבים, מצפים את הפירות בצורה אחידה בתערובת הסוכר. מערבבים עם מיץ הלימון והגרידת, אם רוצים.
שמים את מלית הפירות במחבת ברזל יצוק ומכניסים לתנור ל-15 עד 20 דקות. בינתיים מכינים את בצק הביסקוויטים.
מקציפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הסוכר והמלח בקערת ערבוב גדולה. בעזרת מעבד מזון, חותכן מאפים או קצות האצבעות שלבו את החמאה הצוננת לתוך החומרים היבשים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים את החלב ומערבבים רק עד להרטיב.
הוציאו בזהירות את המחבת מהתנור, והפילו 6 עד 8 (חצי כוס) חלקים של בצק ביסקוויטים על גבי הפירות המבושלים, תוך מרחק בין התלוליות במרחק של כ-1/2 אינץ' זה מזה.
מגבירים את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות צלזיוס ואופים עד שהביסקוויטים מזהיבים מעל והפירות מבעבעים, כ-30 דקות. מניחים להתקרר 15 דקות לפני ההגשה.