קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מחבת אוכמניות-אפרסק סנדלר

מחבת אוכמניות-אפרסק סנדלר
סנדלר סנדלר אוכמניות-אפרסק הוא קינוח דרומי. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 381 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . גשו לסופר וקנו אפרסקים, גרידת לימון, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 34% , המנה הזו גרועה למדי. סנדלר אוכמניות אפרסק , סנדלר אפרסק מנגו וסנדלר אפרסק מושלם מיושן דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
אפרסקים, קלופים, מגולענים וחתוכים לפלחים בעובי 1/2 אינץ'אפרסקים, קלופים, מגולענים וחתוכים לפלחים בעובי 1/2 אינץ'
1
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הסוכר, הקינמון, המלח ועמילן התירס.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררתחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים את האפרסקים והאוכמניות ומערבבים, מצפים את הפירות בצורה אחידה בתערובת הסוכר. מערבבים עם מיץ הלימון והגרידת, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
שמים את מלית הפירות במחבת ברזל יצוק ומכניסים לתנור ל-15 עד 20 דקות. בינתיים מכינים את בצק הביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
1
מקציפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הסוכר והמלח בקערת ערבוב גדולה. בעזרת מעבד מזון, חותכן מאפים או קצות האצבעות שלבו את החמאה הצוננת לתוך החומרים היבשים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מוסיפים את החלב ומערבבים רק עד להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
3
הוציאו בזהירות את המחבת מהתנור, והפילו 6 עד 8 (חצי כוס) חלקים של בצק ביסקוויטים על גבי הפירות המבושלים, תוך מרחק בין התלוליות במרחק של כ-1/2 אינץ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
מגבירים את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות צלזיוס ואופים עד שהביסקוויטים מזהיבים מעל והפירות מבעבעים, כ-30 דקות. מניחים להתקרר 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי