סנדלר סנדלר אוכמניות-אפרסק הוא קינוח דרומי. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 381 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . גשו לסופר וקנו אפרסקים, גרידת לימון, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 34% , המנה הזו גרועה למדי. סנדלר אוכמניות אפרסק , סנדלר אפרסק מנגו וסנדלר אפרסק מושלם מיושן דומים מאוד למתכון הזה.
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הסוכר, הקינמון, המלח ועמילן התירס.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
2
מוסיפים את האפרסקים והאוכמניות ומערבבים, מצפים את הפירות בצורה אחידה בתערובת הסוכר. מערבבים עם מיץ הלימון והגרידת, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלי
3
שמים את מלית הפירות במחבת ברזל יצוק ומכניסים לתנור ל-15 עד 20 דקות. בינתיים מכינים את בצק הביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מקציפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הסוכר והמלח בקערת ערבוב גדולה. בעזרת מעבד מזון, חותכן מאפים או קצות האצבעות שלבו את החמאה הצוננת לתוך החומרים היבשים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
תערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מוסיפים את החלב ומערבבים רק עד להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
3
הוציאו בזהירות את המחבת מהתנור, והפילו 6 עד 8 (חצי כוס) חלקים של בצק ביסקוויטים על גבי הפירות המבושלים, תוך מרחק בין התלוליות במרחק של כ-1/2 אינץ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מגבירים את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות צלזיוס ואופים עד שהביסקוויטים מזהיבים מעל והפירות מבעבעים, כ-30 דקות. מניחים להתקרר 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman