קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מחבת אוכמניות-אפרסק סנדלר

מחבת אוכמניות-אפרסק סנדלר
סנדלר סנדלר אוכמניות-אפרסק הוא קינוח דרומי. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 381 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . גשו לסופר וקנו אפרסקים, גרידת לימון, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 34% , המנה הזו גרועה למדי. סנדלר אוכמניות אפרסק , סנדלר אפרסק מנגו וסנדלר אפרסק מושלם מיושן דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
אפרסקים, קלופים, מגולענים וחתוכים לפלחים בעובי 1/2 אינץ'אפרסקים, קלופים, מגולענים וחתוכים לפלחים בעובי 1/2 אינץ'
1
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הסוכר, הקינמון, המלח ועמילן התירס.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררתחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מוסיפים את האפרסקים והאוכמניות ומערבבים, מצפים את הפירות בצורה אחידה בתערובת הסוכר. מערבבים עם מיץ הלימון והגרידת, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
שמים את מלית הפירות במחבת ברזל יצוק ומכניסים לתנור ל-15 עד 20 דקות. בינתיים מכינים את בצק הביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מקציפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הסוכר והמלח בקערת ערבוב גדולה. בעזרת מעבד מזון, חותכן מאפים או קצות האצבעות שלבו את החמאה הצוננת לתוך החומרים היבשים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מוסיפים את החלב ומערבבים רק עד להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
3
הוציאו בזהירות את המחבת מהתנור, והפילו 6 עד 8 (חצי כוס) חלקים של בצק ביסקוויטים על גבי הפירות המבושלים, תוך מרחק בין התלוליות במרחק של כ-1/2 אינץ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מגבירים את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות צלזיוס ואופים עד שהביסקוויטים מזהיבים מעל והפירות מבעבעים, כ-30 דקות. מניחים להתקרר 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman