מחבת בקלה דרומית לגבול
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מדרום למחבת הגבול, מחבת בקלה דרומית לגבול לשניים, ו South-of-the-Border Chicken & Pasta Skillet (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים עגבניות לא מצוחצחות; מביאים לרתיחה. לבשל 2 דקות או עד הנוזל כמעט נעלם, ערבוב מדי פעם.
להפחית את החום בינוני; להוסיף פילה ומפזרים מלח. מבשלים 10 עד 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג( 63°), פונה פעם אחת.
טפטוף מיץ על פילה; מפזרים זיתים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.