מחבת לזניה מקסיקנית
מחבת לזניה מקסיקנית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם שעועית, בשר טחון, לזניה המבורגר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. נסו מחבת לזניה מקסיקנית, לזניה מחבת, ו לזניה מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל היטב; לנקז.
מערבבים במים חמים, חלב, פסטה לא מבושלת ותערובת רוטב (מקופסת ההמבורגר הלפר) ותערובת תיבול טאקו.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
להפחית את החום; לכסות ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים שעועית, תירס קפוא וסלסה; לחזור רותחים. להפחית חום; כיסוי ומבשלים 5 דקות.
הסר מהחום; לחשוף (רוטב יעבה כפי שהוא עומד).