מחבת לחם תירס מזל טוב חגיגי
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך בצל, נקניק, ירוק לפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. נסו מחבת לחם תירס מזל טוב חגיגי, מזל טוב Benedicts, ו בהצלחה מרק אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הנקניק לחצי לאורכו; חותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מערבבים את הנקניק, הבצל והשום במחבת ברזל יצוק 12 אינץ'; מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד הנקניק הוא השחמה והבצל הוא מתרכך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את האפונה השחורה עיניים, מרק, ירקות, רוטב פלפל חריף; לערבב היטב. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים 10 דקות.
מערבבים את החומרים לציפוי בקערה גדולה, ערבוב עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה סביב קצה תערובת הנקניק במחבת.
אופים עד לציפוי הוא חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
מגישים עם קישוטים רצויים.