קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מחבת מטוגן מק וגבינה מהפונדק של Zingerman

מחבת מטוגן מק וגבינה מהפונדק של Zingerman
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מקרוני וגבינה בפונדק, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים את הפסטה עד שהוא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את הפסטה, מעבירים אותה מתחת למים קרים, ומחזירים אותה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את הבצל ואת עלה דפנה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 עד 5 דקות, או עד הבצל מתרכך. מערבבים את הקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה, או עד התערובת הופכת מעט בז', הוא מבעבע, ונראה גדל בנפח. להגדיל את החום בינוני, לאט לטאטא חלב חם וקרם. מביאים לרתיחה, מקציפים לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך, מערבבים את החרדל, ומבשלים את הרוטב במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מוסיפים את הגבינה לרוטב על ידי 1/2 כוס, ערבוב עד הגבינה נמסה לפני ביצוע תוספת נוספת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
הסר וזרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
יוצקים את הרוטב על הפסטה, ומערבבים היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מחממים מחבת מעל חום בינוני גבוה עד שהוא חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיף את שמן הזית, מסתחרר למעייל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
10
מוסיפים את המקרוני, ומאפשרים לו לבשל במשך 3 דקות, או עד קרום צורות. לגרד את החלק התחתון של הקרום עם כפית מתכת, ומבשלים עוד 3 דקות. אל תערבבי לעתים קרובות. מבשלים עד כ -15 עד 20 אחוזים מהתערובת הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
11
מגישים חם.