מחבת מטוגן מק וגבינה מהפונדק של Zingerman
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מקרוני וגבינה בפונדק, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים את הפסטה עד שהוא אל דנטה.
מסננים את הפסטה, מעבירים אותה מתחת למים קרים, ומחזירים אותה לסיר.
מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הבצל ואת עלה דפנה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 עד 5 דקות, או עד הבצל מתרכך. מערבבים את הקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה, או עד התערובת הופכת מעט בז', הוא מבעבע, ונראה גדל בנפח. להגדיל את החום בינוני, לאט לטאטא חלב חם וקרם. מביאים לרתיחה, מקציפים לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך, מערבבים את החרדל, ומבשלים את הרוטב במשך 2 דקות.
מוסיפים את הגבינה לרוטב על ידי 1/2 כוס, ערבוב עד הגבינה נמסה לפני ביצוע תוספת נוספת.
יוצקים את הרוטב על הפסטה, ומערבבים היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מחממים מחבת מעל חום בינוני גבוה עד שהוא חם מאוד.
מוסיף את שמן הזית, מסתחרר למעייל.
מוסיפים את המקרוני, ומאפשרים לו לבשל במשך 3 דקות, או עד קרום צורות. לגרד את החלק התחתון של הקרום עם כפית מתכת, ומבשלים עוד 3 דקות. אל תערבבי לעתים קרובות. מבשלים עד כ -15 עד 20 אחוזים מהתערובת הוא חום זהוב.