מחבת מקרוני וגבינה
מחבת מק וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת חרדל, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הכרובית לתוך סל ספינת קיטור מצויד מעל הסיר, כיסוי, ואדים עד רק במכרז, על 5 דקות. דק קוצצים את הכרובית המאודה.
בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם, פרמזן, ושמן.
בסיר גדול, לטאטא יחד את החלב והקמח עד הקמח הוא מומס.
לטאטא כל הזמן, להביא את התערובת לרתיחה עדינה על חום בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד התערובת מתעבה מעט, 2 עד 3 דקות. מערבבים את הצ ' דר, Gruyère, אבקת חרדל, פפריקה, מלח, פלפל שחור, ופלפל קאיין.
להקציף עד הגבינות נמסות התערובת חלקה, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את הכרובית קצוצה ומקרוני ומערבבים עד מצופה היטב.
תרסיס מחבת 10 אינץ ' גבוהה צדדית אטום עם ספריי בישול.
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה.
מפזרים את תערובת פירור הלחם, מניחים על תבנית אפייה, ואופים עד העליון הוא השחמה והגבינה היא מבעבעת, 35 עד 40 דקות.
הגשה גודל 1/4 cupsPER המשרתים קלוריות 360; סה "כ שומן 14 גרם (שבת שומן 8 גרם; מונו שומן 4.7 גרם; פולי שומן 0.8 גרם); חלבון 20 גרם; Carb 40 גרם; סיבים 5 גרם; כולסטרול 40 מ" ג; נתרן 540 mgEXCELLENT מקור סידן, יוד, מגנזיום, מנגן, זרחן, חלבון, ריבופלבין, סלניום, ויטמין C מקור נחושת, סיבים, Folate, ברזל, ניאצין, חומצה פנטותנית, ויטמין Pantothenic, ויטמין A, ויטמין b6, ויטמין b12, ויטמין D, ויטמין K, אבץ
לפני קאל 540. שבת. שומן 20g; צ ' ול. 195mg; סיבים 1g, נתרן 940mgafter360 cal. שבת. שומן 8g; צ ' ול. 40mg; סיבים 5g, נתרן 540mg
Reprinted עם אישור מ Comfort Food Fix: Feel-Good Favorites Made Healthy by Ellie Krieger. זכויות יוצרים © 2011 by Ellie Krieger; photography copy @copy; 2011 by Quentin Bacon. פורסם על ידי Houghton Mifflin Harcourt.