מחבת עוף ארטישוק
עוף מחבת ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 315 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרגרי מרק עוף, פטרוזיליה, לבבות ארטישוק מושרים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: מחבת עוף ארטישוק, עוף מחבת פרמזן עם ארטישוק, ו מחבת עוף Cajun עם פסטה-לקחת על בונה ארוחת מחבת עוף בסיסית.
הוראות
מפזרים עוף עם תיבול עשב. במחבת בינונית, חום 3 כפות של המרינדה השמורה.
מוסיפים עוף וחום 3-4 דקות בכל צד.
מסננים את כל אבל 1 כף של מרינדה במחבת. לדחוף עוף לצד אחד ומערבבים בקמח.
מוסיפים את המים, היין ובוליון. מערבבים עד תערובת רותחים ורוטב הוא מעובה קלות. מערבבים בארטישוקים ופטריות. מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד 20 דקות או עד שהעוף רך.
מגישים על מצע של אורז או אטריות.