קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

מחבת עם חמאה, סטייקים עבים וחתוכים.

מחבת עם חמאה, סטייקים עבים וחתוכים.
סטייקים עבים עם חמאה עם מחבת צרובה ועבה לחתוך נטול גלוטן, ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 638 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שאלוט, שמן קנולה, טימין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, סטייק עין עם צלעות ברוטב חמאה, ו סטייק הליבוט עם חמאה עם צלפים.

הוראות

1
בזהירות לטפוח סטייק יבש עם מגבות נייר. העונה בנדיבות על כל הצדדים (כולל קצוות) עם מלח ופלפל (ראה הערה לעיל).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
שמן חום ב 12 אינץ ' כבד תחתית יצוק ברזל מחבת על חום גבוה עד רק מתחיל לעשן. בזהירות להוסיף סטייק ומבשל, מרפרף לעתים קרובות, עד קרום חום זהוב חיוור מתחיל להתפתח, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים למחבת חמאה, עשבי תיבול (אם משתמשים) ושאלוט (אם משתמשים) וממשיכים לבשל, להפוך סטייק מדי פעם, ושופכים כתמי אור בחמאה קצף. אם חמאה מתחילה לעשן יתר על המידה או סטייק מתחיל לשרוף, להפחית את החום בינוני. כדי למרוח, להטות מחבת מעט כך חמאה אוספת על ידי ידית. השתמש בכפית כדי להרים חמאה ושופכים אותו על סטייק, מכוון לנקודות אור. המשיכו לדפדף ולהתחמם עד שמדחום קריאה מיידי מוכנס לחלק העבה ביותר בצד הטנדרלוין רושם של 120 עד 125 ° F עבור מדיום רייר, או 54° עבור מדיום, 8 עד 10 דקות בסך הכל. מיד להעביר סטייק לצלחת חסינת חום גדולה ויוצקים מיצי פאן על גבי.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
תן מנוחה 5 עד 10 דקות. לגלף ולשרת.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו עמק אלכסנדר Matanzas. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.