מחבת פולנטה וטופו
מחבת פולנטאן וטופו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 171 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עגבניות מיובשות, רוטב סויה, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. מן ההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו ירקות לימון ומחבת פולנטה, נקניק מחבת אחת ופולנטה פרמזן, ו מחבת פולנטה כרוב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
שים את העגבניות בקערה ושופכים עליהן מים רותחים. להפריש עד רך. כאשר הם רכים, לנקז את המים ולחתוך כל עגבניה לפרוסות 1/4 אינץ'.
מערבבים את רוטב הסויה, מים, שום וחומץ בלסמי יחד.
חותכים את הטופו לחצי לאורכו, וחותכים כל חצי לתוך מלבנים 1/2 אינץ'.
שים את טופו לתוך שקית ziplock, לשפוך את המרינדה על זה, ולהפוך בעדינות מעיל.
תן לזה להשרות בזמן שאתה מכין את בוק צ ' וי ופולנטה.
חותכים את הקצה של כל ראש של בוק צ ' וי כך הגבעולים מופרדים לשטוף אותם היטב כדי להסיר את כל הלכלוך ואת חצץ. חותכים את הגבעולים והעלים לפרוסות עבות 1/4 עד 1/2 אינץ'. להפריש עד הצורך.
חותכים את הפולנטה לפרוסות 1/2 אינץ ' וחותכים כל פרוסה לתוך 4 טריזים.
מחממים מחבת שאינה מקל (ריסוס קל עם שמן זית, אם אתה מודאג דבק); ברגע שהוא חם, להוסיף את הפולנטה בשכבה אחת. מבשלים עד משחימים קלות בצד אחד, ולאחר מכן להתהפך ולשחום את הצד השני.
הסר מהמחבת ולהניח בצד. שמור על המחבת חמה. הרם את הטופו מתוך המרינדה ומניח אותו במחבת החמה. מבשלים עד רק מתחיל חום ולאחר מכן להפוך אותו.
שים את בוק צ ' וי על גבי טופו ויוצקים את מרק הירקות, אורגנו, בזיליקום, ומרינדה שמורות על הירוקים. מכסים בחוזקה ואדים עד שהירוקים מתחילים לנבול. מערבבים את עגבניות מיובשות פולנטה ומבשלים, מכוסה, רק מספיק זמן עבור הגבעולים כדי לקבל רך-פריך, על 1-2 דקות.
מוסיפים פלפל שחור טחון טרי לפי הטעם, ומגישים עם חומץ בלסמי נוסף ליד השולחן.