מחבת פירוגי נקניק
המתכון נקניק פירוגי מחבת יכול לספק את השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מכין 5 מנות עם 281 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם מלח סלרי, חמאה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. נסו מחבת פירוגי, מחבת פירוגי, ו מחבת בקר פירוגי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פירוגי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים נקניק בכף 1 חמאה וכף 1 שמן; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים את שאר החומרים; מבשלים ומערבבים עוד 1-2 דקות או עד שקולסלו נבול.
במחבת גדולה אחרת מחממים את יתרת החמאה והשמן.
מסננים פירוזיות; מוסיפים למחבת. מבשלים ומערבבים עד להשחמה; מוסיפים את תערובת הנקניקיות וזורקים לציפוי. מחק עלה דפנה.