מחבת פסטה פנה אפויה
צריך מנה עיקרית צמחונית? מחבת פסטה פנה אפויה יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 653 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב אלפרדו, רוטב מרינרה, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מן ההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. מתכונים דומים: מחבת פסטה פנה אפויה, מחבת פסטה פנה, ו דלעת מחבת סקווש, נקניק ופסטה פנה.
הוראות
תנור חום כדי 177°. Lightly לרסס התחתון של 12 אינץ ' מחבת ברזל יצוק עם ספריי בישול.
ב stockpot או תנור הולנדי, לבשל פסטה אל דנטה כפי שהורה על החבילה.
בקערה גדולה, מערבבים יחד הן רטבים ו 1 כוס הגבינה.
מוסיפים פסטה מבושלת; מערבבים בעדינות לשלב.
מפזרים את כוס הגבינה שנותרה מעל; אופים 5 עד 7 דקות יותר או עד שהגבינה תוססת.