מחבת פרמזן תפוחי אדמה
מחבת פרמזן תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 105 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 37 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, שמן, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו סלמון מחבת ותפוחי אדמה פרמזן, מחבת עניבת פרמזן עם עניבת פרפר, ו מחבת עוף פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת עם כפית מחוררת.
ניקוז על מגבות נייר. להשליך טיפות ממחבת.
מוסיפים שמן, פלפלים ובצל למחבת; מבשלים ומערבבים 6 דקות.
הסר מהחום. תערובת בצל כפית לקערה.
הוסף מים למחבת. מסדרים 2 כוסות תפוחי אדמה בתחתית מחבת; למעלה עם שכבות של חצי כל תערובת בצל ובייקון. חזור על כל השכבות. למעלה עם שאריות תפוחי אדמה; כיסוי.
מבשלים על אש בינונית-נמוכה 30 דקות. או עד שתפוחי האדמה יהיו רכים. בזהירות להפוך מחבת על מגש גדול; להסיר מחבת. תפוחי אדמה למעלה עם גבינה.