מחבת צדפות עם בייקון, אדממה, בזיליקום וגריסים שמנת
גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, יין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ביצים עם גרגירי בייקון שמנת, גרגרי שמנת עם בייקון רוזמרין, ו שיבולת שועל עם תירס, בייקון ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריסים שמנת; לכסות ולשמור חם.
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 9 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים, ומניחים בצד.
מפזרים צדפות עם 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
חום מטפטף מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים צדפות, ב 2 קבוצות, ומבשלים 3 דקות. להסתובב ולבשל 3 דקות.
מוסיפים בצל ושום; קצוץ, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות. מערבבים פלפל ו edamame; לבשל 2 דקות או עד פריך-מכרז.
מוסיפים יין, ומבשלים 30 שניות, תוך ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת.
מוסיפים בייקון, נשאר 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל, ועגבניות; לבשל, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד עגבניות לרכך. להחזיר צדפות למחבת; לבשל 1 דקה או רק עד מחומם היטב.
הסר מהחום, ומערבבים בזיליקום.
מגישים מעל גריסים מוקרמים.
הערה: מערבבים את גריסים רק לפני ההגשה, הוספת כמות קטנה של מרק עוף חם או מים במידת הצורך כדי להשיג עקביות הרצוי.