קושימומחה
מוכן ב56 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

מחבת צדפות עם בייקון, אדממה, בזיליקום וגריסים שמנת

מחבת צדפות עם בייקון, אדממה, בזיליקום וגריסים שמנת
גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, יין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ביצים עם גרגירי בייקון שמנת, גרגרי שמנת עם בייקון רוזמרין, ו שיבולת שועל עם תירס, בייקון ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן גריסים שמנת; לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
2
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 9 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים צדפות עם 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
חום מטפטף מעל חום בינוני גבוה עד חם.
5
מוסיפים צדפות, ב 2 קבוצות, ומבשלים 3 דקות. להסתובב ולבשל 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר צדפות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים חמאה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים בצל ושום; קצוץ, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות. מערבבים פלפל ו edamame; לבשל 2 דקות או עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים יין, ומבשלים 30 שניות, תוך ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים בייקון, נשאר 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל, ועגבניות; לבשל, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד עגבניות לרכך. להחזיר צדפות למחבת; לבשל 1 דקה או רק עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
11
הסר מהחום, ומערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
12
מגישים מעל גריסים מוקרמים.
מרכיבים שתצטרך
13
הערה: מערבבים את גריסים רק לפני ההגשה, הוספת כמות קטנה של מרק עוף חם או מים במידת הצורך כדי להשיג עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.