מחבת צרובה סנאפר אדום
זה עובד היטב כמנה עיקרית. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לכם שמן זית, מיץ לימון, זנגביל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. עם כפית נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף סנאפר תחת מים קרים, להתייבש לטפוח. בקערה רדודה, מערבבים יחד שמן זית, מיץ לימון, חומץ אורז, חרדל, דבש, בצל ירוק וג ' ינג ' ר.
מחממים מחבת שאינה מקל על חום בינוני. לטבול פילה סנאפר במרינדה כדי מעיל שני הצדדים, ומקום במחבת. מבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד.
יוצקים את המרינדה שנותרה למחבת. להפחית את החום, ומבשלים 2 עד 3 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.