קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מחבת תרד-פטריות שמנת אנצ'ילדות

מחבת תרד-פטריות שמנת אנצ'ילדות
מחבת תרד-פטריות שמנת אנצ'ילדות עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 293 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תרד תינוק, שמנת, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אנצ'ילדות תרד ופטריות שמנת, אנצ'ילדות פטריות תרד, ו אנצ'ילדות תרד ופטריות.

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את השום, אבקת צ ' ילי, כמון ופטריות; מטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
4
מוסיפים תרד ומלח; מבשלים 1 דקה או עד wilts תרד, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מסננים; להחזיר תערובת פטריות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להוסיף גבינת שמנת; לבשל 2 דקות או עד גבינת שמנת נמס, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
7
מניחים את תערובת הפטרייה בקערה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מחממים סלסה 1 כוס בסיר על אש נמוכה. לדלות את שני הצדדים של כל טורטיה בסלסה חמה באמצעות מלקחיים, ולערום את טורטיות על צלחת. כפית 1 כף ערמת תערובת פטריות לתוך מרכז של כל טורטייה; לקפל במחצית, ולסדר במחבת, חופף מעט. למעלה עם הנותרים סלסה, ומפזרים גבינה. ידית לעטוף של מחבת עם נייר, ו enchiladas broil במשך 4 דקות או עד הגבינה נמסה. למעלה עם שמנת חמוצה, ומקשטים עם עלי כוסברה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.