קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

מחווני בשר בקר צלוי במלחname

מחווני בשר בקר צלוי במלחname
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מחווני בשר בקר צלוי במלח. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 827 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לכם chimichurri pesto, לחמניות, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו מחווני פילה בקר, פילה בקר בקרום מלח, ו מחווני פילה בקר עם רוטב חמוציות כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
2
מפזרים בשר עם פלפל. מבשלים בשמן חם במחבת מעל חום בינוני גבוה, מפנה מדי פעם, 5 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מערבבים יחד מלח 1 כוס מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מורחים חצי מתערובת המלח במלבן (מעט גדול יותר מבשר בקר) במחבת צלייה גדולה; למעלה עם בשר בקר. טפיחה נשארת תערובת מלח על בשר בקר, מכסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
אופים ב 400 45 עד 50 דקות או עד מדחום בשר מוכנס למרכז רושם 14
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
6
הקש על הקרום עם כף; הסר את הקרום. (בשר בקר ימשיך לבשל אם הקרום נשאר על.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
להעביר בשר בקר ללוח חיתוך. לכסות באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
8
מברישים עודף מלח; פרוסת בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
מגישים בשר בקר בגלילים עם פסטו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות