מחזורי דלעת קלים
המתכון ניתן להכין מחזורי דלעת קלים בערך 1 שעה ו 15 דקות. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מגיש 18 . אם יש לכם תבלין פאי דלעת, דלעת, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 228 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. הרבה אנשים מאוד אהבו את ההור ד ' אובר הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 58%, וזה די טוב. מתכונים דומים: מחזורי דלעת, מחזורי דלעת, ו מחזורי דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים שני ניירות אפייה בנייר אפייה.
מערבבים דלעת, סוכר חום, קינמון ותבלין פאי דלעת בקערה.
מרדדים בצק עלים לריבוע בגודל 12 על 12 אינץ 'וחותכים כל גיליון לריבועים בגודל 9-4 אינץ'.
מערבבים דלעת כף למרכז ריבועי המאפה; קצוות רטובים של כל ריבוע במים, מקפלים, מפינה לפינה וצובטים קצוות יחד.
מניחים על ניירות אפייה מוכנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבצק תופח וחום זהוב, כ -15 דקות. מגניב על מחבתות במשך 10 דקות.
מוציאים לרשת ומצננים לחלוטין.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. פרארי פרל עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![פרארי פרל]()
פרארי פרל
צהוב קש עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים של קרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.