מחזורי שמנת חמוצה ובשר בקר
מנה אחת מכילה 58 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצה, פטריות, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו מחזורי פטריות עם שמנת חמוצה, מחזורי שמנת חמוצה סלמון (מאפים), ו מחזורי דובדבן חמוצים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר והמלח.
חותכים קיצור עד מתפורר. מערבבים שמנת חמוצה וחלמון ביצה רק עד לחות. מעצבים לכדור. מכסים ומכניסים למקרר למשך 2 שעות או עד קל לטפל.
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים את הבקר, הבצל והפטריות עד שהבשר כבר לא ורוד.
מסירים מהאש; לנקז. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה, המלח, האורגנו והפלפל.
על משטח מקומח מרדדים בצק ל -1 / 8 אינץ'. עובי.
חותכים עם 3 אינץ ' מקומח. חותך עגול.
מניחים כפית מילוי מעוגלת בצד אחד של כל עיגול; מקפלים בצק על מילוי. לחץ על הקצוות במזלג כדי לאטום. זין צמרות עם מזלג. שאריות חוזרות; חזור.
מניחים על ניירות אפייה משומנים. מקציפים ביצה במים; מברישים מעל מחזורים.
אופים בחום של 450 12-15 דקות או עד להשחמה קלה.