מחית אפונה טבועה קרוסטיני
Crostini פירה אפונה מוטבע דורש על 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. גשו לסופר וקנו באגט, עלי נענע, ריקוטה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מחית אפונה טחון, ברוסקטה עם מחית אפונה טבולה, ו שעועית מצופה פרושוטו קרוסטיני.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את האפונה ומבשלים עד מכרז, על 3 דקות.
מסננים, לשים אותם לתוך מעבד מזון ודופק עד עבה.
הוסף את הריקוטה ואת הדופק לשלב. בעוד המעבד פועל, יוצקים את השמן בזרם יציב איטי.
מעבירים את מחית לקערת הגשה, ולאחר מכן מערבבים במטבעה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מסדרים את הלחם על תבנית אפייה מרופדת וטפטוף עם קצת שום חדור שמן זית. טוסט בתנור עד הזהב אור, על 5 עד 7 דקות.
מורחים פירה אפונה על טוסטים ומגישים.