קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

מחית דלעת בלוט

מחית דלעת בלוט
מחית דלעת בלוט היא ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 245 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, אגוזי פקאן, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פילה בקלה פיקנטי עם רוטב קוקוס-דלעת מעל דלעת בלוט צלויה, דלורית אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם מותך גרוייר: שתי דרכים, ו דלעת בלוט צלויה עם ריזוטו דלעת.

הוראות

1
חותכים דלעת לשניים; מחק זרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2
מקום סקווש לחתוך בצד למטה ב 15-ב. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה; להוסיף 1/2 ב. של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
אופים, חשופים, ב 350 במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מסננים מים מהמחבת; הפעל סקווש לחתוך בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים 5-10 דקות יותר או עד שהם רכים. מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בזהירות לגרוף סקווש; להוסיף למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
מוסיפים את גבינת השמנת, החלב, החמאה, הבצל, העירית והבזיליקום; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
8
העברה ל -2 קילו. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; מפזרים אגוזי פקאן. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)