מחית דלעת בלוט
מחית דלעת בלוט היא ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 245 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, אגוזי פקאן, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פילה בקלה פיקנטי עם רוטב קוקוס-דלעת מעל דלעת בלוט צלויה, דלורית אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם מותך גרוייר: שתי דרכים, ו דלעת בלוט צלויה עם ריזוטו דלעת.
הוראות
חותכים דלעת לשניים; מחק זרעים.
מקום סקווש לחתוך בצד למטה ב 15-ב. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה; להוסיף 1/2 ב. של מים חמים.
אופים, חשופים, ב 350 במשך 35 דקות.
מסננים מים מהמחבת; הפעל סקווש לחתוך בצד למעלה.
אופים 5-10 דקות יותר או עד שהם רכים. מגניב מעט.
בזהירות לגרוף סקווש; להוסיף למעבד מזון.
מוסיפים את גבינת השמנת, החלב, החמאה, הבצל, העירית והבזיליקום; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
העברה ל -2 קילו. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; מפזרים אגוזי פקאן. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד לחימום.