מחית דלעת סקווש
מחית דלעת סקווש עשויה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי מרווה נוספים, דלעת סקווש, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מחית דלעת סקווש, מחית סקווש ים N Butternut, ו דלעת סקווש ומחית עוף.
הוראות
דקור כל דלעת בסכין חיתוך. על צלחת מיקרוגל, סקווש מיקרוגל, אחד בכל פעם, על 4 עד 5 דקות גבוהות. בזהירות לחתוך סקווש במחצית לאורכו, באמצעות שפים סכין; להשליך זרעים וממברנות. קו 2 יריעות עוגיות גדולות עם רדיד; לרסס עם ספריי בישול.
מניחים חצאי סקווש, לחתוך צדדים למטה, על סדינים עוגיות.
חותכים קצוות מחודדים של נורות שום.
מניחים שום על גיליון נייר; טפטוף עם שמן. מקפלים לסכל בחוזקה לאטום; מניחים על 1 גיליון עוגיות עם סקווש.
מניחים 1 גיליון עוגיות על מתלה התנור העליון ו 1 על מתלה התנור התחתון.
אופים 1 שעה, החלפת עמדות לאחר 35 דקות. מגניב 10 דקות.
לגרוף החוצה סקווש מן פגזים ומניחים בקערה גדולה; לכסות כדי לשמור על חם. לסחוט שום נורות לתוך קערה קטנה; מחית עם מזלג.
בסיר 1 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מערבבים חצי חצי, מרווה קצוצה, מלח ופלפל; חום לרתיחה.
מוסיפים תערובת חמאה ופירה שום לסקווש. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה.