מחית סקווש קבוצ'ה
אם יש לך מלח, סוכר חום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מרק סקווש קבוצ'ה, Kabocha סקווש קארי אדום, ו דלעת קבוצ'ה מצופה.
הוראות
חותכים סקווש לשניים, וזורקים זרעים.
מניחים את חצאי הסקווש, חותכים צדדים למטה, בכוס 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית, ומוסיפים 1/2 כוס מים לצלחת. מכסים ואופים ב 450 במשך 40 דקות או עד סקווש הוא מכרז.
הסר את הדלעת מהמחבת, ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
הסר עיסת העור, ולהשליך את העור.
שלב עיסת סקווש, סוכר חום 1/2 כוס, ואת שאר החומרים במעבד מזון, ולעבד עד חלקה.