מחית תפוחי אדמה קלאסית
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך חמאה, מלח, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו מחית תפוחי אדמה קלאסית, מחית תפוחי אדמה קלאסית, ו מחית תפוחי אדמה קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את תפוחי האדמה ולשטוף מתחת למים קרים.
חותכים כל לרבעים ומניחים בסיר 3-4 ליטר. מכסים במים קרים, מכסים חלקית את הסיר, ומביאים את המים לרתיחה. לחשוף, להוסיף את 1 כפית מלח, ולהפחית את החום כך המים רותחים בעדינות. מבשלים עד תפוחי האדמה במכרז כאשר פירסינג עם מזלג, על 10 עד 12 דקות. בינתיים, בסיר קטן, מחממים את החלב והחמאה יחד עד שהחמאה נמסה והתערובת חמה אך לא רותחים.
מסננים את תפוחי האדמה ולהחזיר אותם למחבת החמה על אש נמוכה במשך 1 דקה להתאדות כל עודף מים. השתמש מחית תפוחי אדמה, ricer, או טחנת מזון לרסק את תפוחי האדמה. מערבבים את תערובת החלב והחמאה לתוך תפוחי האדמה, קצת בכל פעם, עד תפוחי האדמה רכים ולחים כמו שאתה אוהב.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים מיד, או להתחמם בחלק העליון של דוד כפול, או לכסות ולחמם מחדש בתנור מיקרוגל.
Reprinted with permission from The Thanksgiving Story by Diane Morgan, (C) September 2009, Chronicle Books