אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, בצל, פתיתי פלפל ותבלינים אחרים לפי הצורך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 94% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מטבל תרד וארטישוק אפוי, ו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון.
הוראות
1
מחממים התנור ל 204°.
2
מוסיפים 1 כף שמן זית למחבת גדולה מאוד ומוסיפים 2 כוסות של בצל קצוץ. מבשלים כ 7 דקות על חום בינוני עד בצל הוא שקוף.2a. בינתיים, במעבד מזון, לעבד את הלחם לתוך פירורים עם 1 כפית איזון כדור הארץ.
מרכיבים שתצטרך
3
להסיר ולהניח בצד. להשמיט את הצעד הזה אם אתה משתמש פירורי לחם שנעשו מראש.2b. עכשיו לעבד את שעועית חיל הים סחוט ושטוף, 1/4 כוס מים, 2 כפות שמרים תזונתיים, 1 כפית מלח כשר, בזיליקום, פתיתי פלפל אדום.* אם אין לך מעבד מזון אתה יכול כנראה מועך את התערובת ביד.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים שום טחון למחבת ומבשלים עוד כמה דקות על נמוך.
מרכיבים שתצטרך
5
הוסיפו את 4 כוסות התרד הארוזות שלכם ואת לבבות הארטישוק הקצוצים למחבת ולחום עד שהתרד ינבול מחום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף תערובת מעובדת שעועית חיל הים למחבת ומערבבים עד בשילוב. לטעום ולהתאים תבלינים במידת צורך. מערבבים 3/4 של פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים לתוך צלחת בטוח תנור (השתמשתי צלחת Pyrex 4 כוס).
8
מפזרים על פירורי הלחם הנותרים (וגבינה אם תרצה) ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
9
לבשל, מכוסה, בתנור ב 204° במשך 20 דקות. עכשיו להסיר את כיסוי רדיד לבשל במשך 10-15 דקות נוספות צופה מקרוב כדי לא לשרוף. עושה 2.5-3 כוסות. אפשר להתקרר במשך כ 5 דקות ולאחר מכן לשרת מיד עם שבבי חסון וקרקרים.