מטבל בצל מטוגן עם קטשופ בלסמי
צריך תוספת טבעונית? מטבל בצל מטוגן עם קטשופ בלסמי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 120 גרם של שומן, וסך הכל 1215 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. אם יש לכם מלח, פלפל קאיין, בצל ג'מבו כגון vidaliaוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קטשופ בלסמי, איך להכין קטשופ בלסמי משלך, ו פרמזן בופאלו בורגר עם קטשופ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל שום בשמן בסיר כבד 2-3 ליטר על חום בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מוסיפים חומץ ומרתיחים על חום בינוני עד מעט מעובה, על 2 דקות.
מערבבים בקטשופ, סוכר, חרדל, ציפורן, allspice, קאיין (אם משתמשים), ומלח ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות, עד שהוא עבה מעורבב היטב.
להעביר לקערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
לטאטא יחד קמח, סודה, ומלח בקערה עד חלקה. חותכים את שני הקצוות של בצל ולאחר מכן לקלף אותו. בצל חצי אורך, ואז לחתוך לאורכו לתוך 3/4 אינץ ' רחב פלחי. פרוסות נפרדות לחתיכות.
מחממים שמן 2 אינץ ' בסיר כבד של 4 עד 5 ליטר מעל חום בינוני עד שהוא רושם 185° על מדחום.
עבודה בקבוצות של כ 8, לזרוק טריזי בצל בבלילה עד מצופה. הרם חתיכות בצל מתוך הבלילה אחד בכל פעם, לתת לבלילה עודפת לטפטף, ולהעביר בזהירות לשמן חם. מטגנים בצל dippers, פונה עם כפית מחוררת, עד הזהב, על 2 דקות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת כדי לנקז. (להחזיר שמן 365°f בין קבוצות.)
מפזרים מטבלים במלח בעודם חמים ומתחממים על תבנית אפייה מעוטרת בתנור עד שכל הבצלים מטוגנים.
* הקטשופ הבלסמי שומר מקורר במיכל אטום ללא הגבלת זמן. ניתן להשתמש בו במקום קטשופ רגיל.* כמו כל המאכלים המטוגנים, הבצלים הם הטובים ביותר כאשר נאכלים זמן קצר לאחר הטיגון •אבל שאריות ניתן לקרר לחלוטין, ולאחר מכן מסודרים בשכבה אחת במחבתות חד פעמיות מרופדות בכמה שכבות של מגבות נייר, ומכוסים באופן רופף בנייר כסף. צונן בן לילה, ולאחר מכן לארגן מטבלים בשכבות בודדות על גיליונות אפייה גדולים ואופים בתנור 177° עד חם ופריך, כ 15 דקות.