קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

מטבל בצל מטוגן עם קטשופ בלסמי

מטבל בצל מטוגן עם קטשופ בלסמי
צריך תוספת טבעונית? מטבל בצל מטוגן עם קטשופ בלסמי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 120 גרם של שומן, וסך הכל 1215 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. אם יש לכם מלח, פלפל קאיין, בצל ג'מבו כגון vidaliaוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קטשופ בלסמי, איך להכין קטשופ בלסמי משלך, ו פרמזן בופאלו בורגר עם קטשופ בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל שום בשמן בסיר כבד 2-3 ליטר על חום בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים חומץ ומרתיחים על חום בינוני עד מעט מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3
מערבבים בקטשופ, סוכר, חרדל, ציפורן, allspice, קאיין (אם משתמשים), ומלח ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות, עד שהוא עבה מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
להעביר לקערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים תנור ל-200 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא יחד קמח, סודה, ומלח בקערה עד חלקה. חותכים את שני הקצוות של בצל ולאחר מכן לקלף אותו. בצל חצי אורך, ואז לחתוך לאורכו לתוך 3/4 אינץ ' רחב פלחי. פרוסות נפרדות לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים שמן 2 אינץ ' בסיר כבד של 4 עד 5 ליטר מעל חום בינוני עד שהוא רושם 185° על מדחום.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
עבודה בקבוצות של כ 8, לזרוק טריזי בצל בבלילה עד מצופה. הרם חתיכות בצל מתוך הבלילה אחד בכל פעם, לתת לבלילה עודפת לטפטף, ולהעביר בזהירות לשמן חם. מטגנים בצל dippers, פונה עם כפית מחוררת, עד הזהב, על 2 דקות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת כדי לנקז. (להחזיר שמן 365°f בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מפזרים מטבלים במלח בעודם חמים ומתחממים על תבנית אפייה מעוטרת בתנור עד שכל הבצלים מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
* הקטשופ הבלסמי שומר מקורר במיכל אטום ללא הגבלת זמן. ניתן להשתמש בו במקום קטשופ רגיל.* כמו כל המאכלים המטוגנים, הבצלים הם הטובים ביותר כאשר נאכלים זמן קצר לאחר הטיגון •אבל שאריות ניתן לקרר לחלוטין, ולאחר מכן מסודרים בשכבה אחת במחבתות חד פעמיות מרופדות בכמה שכבות של מגבות נייר, ומכוסים באופן רופף בנייר כסף. צונן בן לילה, ולאחר מכן לארגן מטבלים בשכבות בודדות על גיליונות אפייה גדולים ואופים בתנור 177° עד חם ופריך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®