מטבל גבינה פימנטו
זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו מטבל גבינה פימנטו, גבינת פימנטו, ו גבינת פימנטו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גבינה בקערה בינונית וזורקים עם עמילן תירס עד מצופה באופן שווה. תניח בצד.
פלפל צלי מעל תנור גז, גריל, או broiler עד העור הוא חרוך לחלוטין.
מניחים בקערה, מכסים בניילון נצמד, ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 עד 15 דקות.
הסר את העור החיצוני החרוך, לחתוך לחצי ולהסיר את הזרעים ואת הליבה. דק קוצצים פלפל.
להביא חלב התאדה לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. הפחת את החום לנמוך והוסף בגבינה. מערבבים כל הזמן עד גבינה מותכת חלקה. מערבבים פלפל אדום קצוץ, מיונז, שמנת חמוצה ורוטב חם. מתבלים במלח לפי הטעם.
מעבירים לקערה ומגישים מיד.