מטבל בצל יוגורט יווני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 49 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך שאלוט, חומץ בלסמי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו המבורגר עוף יווני {עם בצל אדום כבוש ורוטב יוגורט יווני}, מטבל בצל בקרמל רזה עם יוגורט יווני, ו פורטר בצל קרמל לטבול יוגורט יווני: 42 קלוריות מנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת קטנה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את שאלוט 1/2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
מלח
3
מוסיפים 1/4 כוס מים ואת חומץ בלסמי, להפחית את החום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הם השחמה ו caramelized, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
שאלות
מים
4
מערבבים את שאלוט, יוגורט, חלב, עירית, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה בינונית ומערבבים עד מעורבב. כיסוי וצינה במשך 30 דקות לפני ההגשה. המטבל ישמור, בקירור, לילה.
אגיורגיצ ' יקו, אסירטיקו ומושופילרו הם הבחירה הראשונה שלי ליוונית. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. אתה יכול לנסות Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.