מטבל ים תיכוני שכבות עם פיתה צ'יפס
זקוק לארוחה צמחונית לקטו אובו ? מטבל ים תיכוני שכבות עם פיתה צ'יפס יכול להיות מתכון מעולה לנסות. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 252 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, נענע ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הסופרבול . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 39% , וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מטבל ים תיכוני עם צ'יפס פיתה , מטבל ים תיכוני עם צ'יפס פיתה שום ומטבל יווני בשכבות עם פריכיות פיתה .
הוראות
מרפדים מסננת בארבע שכבות של בד גבינה או מסנן קפה אחד ומניחים מעל קערה.
מניחים יוגורט במסננת מוכנה ומכסים בשולי בד גבינה. מקררים למשך 8 שעות או לילה. בקערה קטנה מערבבים את היוגורט המסונן, המלפפון, החומץ והנענע.
מורחים חומוס בתחתית 9 אינץ'. צלחת פאי צלחת עמוקה.
שכבה עם בצל, פלפלים, גבינת פטה, זיתים, עגבניות ותערובת יוגורט. מלמעלה עם פטרוזיליה ועוד נענע אם רוצים. מצננים עד להגשה.
חותכים כל חצי פיתה לשלושה טריזים; מפרידים כל טריז לשני חלקים.
מניחים בשכבה אחת על ניירות אפייה לא משומנים.
מברישים את שני הצדדים בשמן זית; מפזרים מלח ופלפל.
אופים ב-400 מעלות במשך 8-10 דקות או עד שהם פריכים, הופכים פעם אחת.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הכוכב הלבן של Moet & Chandon () עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()]()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.