מטבל כלב שיקגו עשר שכבות
מתכון עשר שכבת מטבל כלב שיקגו מוכן בערך 1 שעה ו -45 דקות והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 514 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-50 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן צמחי, צ'יפס, חמוצים שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מתאבן תקציב ידידותי. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו טבלת שכבה הודית 7, Chicago Burger Week: The Chicago Deep Dish פיצה בורגר, ו פיצה תוצרת בית כלב ציפור (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הנקניקיות במעבד מזון ודופק עד קצוץ גס.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה, מוסיפים שליש הבצל ומבשלים, ערבוב, עד חום רך מעט זהוב, על 4 דקות.
מוסיפים את השום ומערבבים במשך 30 שניות.
מוסיף את הנקניקייה הקצוצה ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב קל, על 5 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב לחלוטין.
מחממים את המטגן. פתח את הלחמניות ולסדר על תבנית אפייה. צלוי עד קלוי בכל צד, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מקציפים יחד את המיונז ופרג בקערה קטנה. לזרוק את המלפפון ומלח סלרי יחד בקערה קטנה.
שכבה את לטבול בינוני, 3 ליטר זכוכית טריפל קערה או המנה הקטנה האהובה עליך.
מורחים את העגבניות בתחתית, ואז למעלה, בשכבות זוגיות, עם הפלפלים, לחמניות קלויות, טפטוף נדיב של חרדל, הבצל הנותר, תערובת הנקניקיות, החמוצים, רוטב פרג, להתענג ומלפפון. לעטוף להכניס למקרר עד צונן, לפחות 1 שעה או לילה.
מקשטים עם טפטוף נוסף של חרדל ומגישים עם צ ' יפס.