מטבל כנף עוף חם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו לטבול כנפי עוף חמות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 621 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה האמריקאית הזו. אם יש לך חזה עוף, רוטב פלפל, רוטב חווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 407 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 67%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מטבל גבינה כחולה "כנף חמה" , מטבל כנפי עוף, ו מטבל כנפי עוף.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית.
מוסיפים חזה עוף ומבשלים עד שהמיצים מתבהרים, כ -4 דקות לכל צד.
מוציאים לקרש חיתוך להתקרר לחלוטין. השתמש במזלג כדי לגרוס את הבשר לגדילים.
יוצקים את רוטב החווה, גבינת השמנת ורוטב הכנפיים לקערה ומערבבים עד לאיחוד.
מוסיפים את העוף הגרוס ומערבבים היטב.
מורחים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מפזרים את גבינת הצ ' דר מעל תערובת העוף.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה מבעבעת, כ -10 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט (פיצול) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)]()
לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)
ספינת הדגל של לורן-פרייר, המגלמת את סגנון הבית: טרי להפליא וקל לשתייה. התערובת מורכבת מעל 55 קרוסים שונים (עם דירוג ממוצע של 94%). לאחר שהתיישן למעלה משלוש שנים, מוסיפים' ליקר ד 'משלחת' והשמפניה מתבגרת למשך שישה חודשים נוספים. התוצאה היא אף עדין אך מורכב, עם רמזים לפרי הדר, וחיך מאוזן טוב. מושלם כמו אפריטיף, הוא גם הולך טוב מאוד עם אוכל.