קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

מטבל כנף עוף חם

מטבל כנף עוף חם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו לטבול כנפי עוף חמות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 621 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה האמריקאית הזו. אם יש לך חזה עוף, רוטב פלפל, רוטב חווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 407 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 67%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מטבל גבינה כחולה "כנף חמה" , מטבל כנפי עוף, ו מטבל כנפי עוף.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
2
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים חזה עוף ומבשלים עד שהמיצים מתבהרים, כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
4
מוציאים לקרש חיתוך להתקרר לחלוטין. השתמש במזלג כדי לגרוס את הבשר לגדילים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
יוצקים את רוטב החווה, גבינת השמנת ורוטב הכנפיים לקערה ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
רוטב כנפייםרוטב כנפיים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
6
מוסיפים את העוף הגרוס ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
7
מורחים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
מפזרים את גבינת הצ ' דר מעל תערובת העוף.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה מבעבעת, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט (פיצול) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)
לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)
ספינת הדגל של לורן-פרייר, המגלמת את סגנון הבית: טרי להפליא וקל לשתייה. התערובת מורכבת מעל 55 קרוסים שונים (עם דירוג ממוצע של 94%). לאחר שהתיישן למעלה משלוש שנים, מוסיפים' ליקר ד 'משלחת' והשמפניה מתבגרת למשך שישה חודשים נוספים. התוצאה היא אף עדין אך מורכב, עם רמזים לפרי הדר, וחיך מאוזן טוב. מושלם כמו אפריטיף, הוא גם הולך טוב מאוד עם אוכל.