קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות6
ציון בריאות2
אירועיםסופרבול
מגזין

מטבל פטריות בר

מטבל פטריות בר
מטבל פטריות בר עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לך פלפל, קרם מרוכז של מרק פטריות, לחם פריך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. נסו סלט פראי עלייך: סלט פטריות בר עם טימין ולב של רומיין, אורז בר ועוגת סיר פטריות, ו ריזוטו פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בטוחה למיקרוגל, מחממים יין לבן גבוה במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים פטריות מיובשות ביין ולתת לשבת במשך 10 דקות כדי rehydrate.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
להעביר פטריות עם 2/3 כוס של הנוזל למעבד מזון. פירה לעקביות גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
בסיר בינוני לשלב מרכיבים שנותרו פטריות מחית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מערבבים היטב ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, במשך כ 5 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
6
מעבירים לקערה ומגישים חם עם לחם פריך או קרוסטיני.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
קרוסטיניקרוסטיני
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
* פטריות בר מיובשות ארוזות מראש נמצאות במחלקת התוצרת של המכולת המקומית שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים