קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות47
אירועיםסופרבול
מגזין

מטבל צלי טורקיה עם גרוייר מומס

מטבל צלי טורקיה עם גרוייר מומס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו לטבול צלי הודו עם גרוייר מומס. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 88 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 1207 קלוריות. המתכון הזה מכסה 50% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -25 דקות. אם יש לכם בצל, רוזמרין, עלי טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. ציון זה הוא סופר. נסו דלורית אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם מותך גרוייר: שתי דרכים, עוף ואספרגוס עם גרוייר מומס, ו עגבניות צרובות במחבת עם גרוייר מומס (מתכונים דומים).

הוראות

1
להודו: בקערת ערבוב קטנה מערבבים יחד את החמאה המרוככת ועשבי התיבול הטריים. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מורחים את הבצלים הקצוצים על תחתית סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
יוצקים את ציר העוף ורוטב ווסטרשייר לסיר האיטי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
מפזרים את ההודו במלח ופלפל. מורחים את חזה ההודו בחמאת עשבים, מורחים חצי מתחת לעור ההודו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
מניחים את ההודו על גבי הבצל, בצד השד כלפי מעלה. מכסים ומבשלים גבוה במשך 4 עד 6 שעות, בודקים אותו לאחר 4 שעות כדי לראות אם הטמפרטורה הפנימית הגיעה ל -170 מעלות פ.ברגע שההודו מגיע ל -170 מעלות פרנהייט, הוציאו אותו מהכבש האיטי, העבירו לקרש חיתוך, אוהל עם נייר אלומיניום ואפשר לנוח 10 דקות לפני החיתוך. שמרו את כל המיצים מהכיריים האיטיות. לאחר שהשד נח, הסר את העור ופרוס דק מאוד בעזרת סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קרש חיתוךקרש חיתוך
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
לכריך: חממו את הברוילר מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
מברישים כל צד של הלחם הפרוס בחמאה המרוככת ומניחים על תבנית עם נייר אפייה, בצד החמאה כלפי מעלה. למעלה כל בגט חמאה עם גבינה פרוס.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
בגטבגט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מניחים מתחת לצלייה עד שהגבינה נמסה ומתחילה להזהיב.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
מוציאים בזהירות מהתנור. ערמו את ההודו הפרוס על המחצית התחתונה של כל כריך לפני שתציפו אותו בחלקו העליון הגביני.
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוסהודו פרוס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
מגישים את הודו או ג ' וס שנשאר בסיר האיטי לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
Au JusAu Jus
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס