קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות47
אירועיםסופרבול
מגזין

מטבל צלי טורקיה עם גרוייר מומס

מטבל צלי טורקיה עם גרוייר מומס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו לטבול צלי הודו עם גרוייר מומס. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 88 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 1207 קלוריות. המתכון הזה מכסה 50% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -25 דקות. אם יש לכם בצל, רוזמרין, עלי טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. ציון זה הוא סופר. נסו דלורית אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם מותך גרוייר: שתי דרכים, עוף ואספרגוס עם גרוייר מומס, ו עגבניות צרובות במחבת עם גרוייר מומס (מתכונים דומים).

הוראות

1
להודו: בקערת ערבוב קטנה מערבבים יחד את החמאה המרוככת ועשבי התיבול הטריים. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מורחים את הבצלים הקצוצים על תחתית סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
יוצקים את ציר העוף ורוטב ווסטרשייר לסיר האיטי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
מפזרים את ההודו במלח ופלפל. מורחים את חזה ההודו בחמאת עשבים, מורחים חצי מתחת לעור ההודו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
מניחים את ההודו על גבי הבצל, בצד השד כלפי מעלה. מכסים ומבשלים גבוה במשך 4 עד 6 שעות, בודקים אותו לאחר 4 שעות כדי לראות אם הטמפרטורה הפנימית הגיעה ל -170 מעלות פ.ברגע שההודו מגיע ל -170 מעלות פרנהייט, הוציאו אותו מהכבש האיטי, העבירו לקרש חיתוך, אוהל עם נייר אלומיניום ואפשר לנוח 10 דקות לפני החיתוך. שמרו את כל המיצים מהכיריים האיטיות. לאחר שהשד נח, הסר את העור ופרוס דק מאוד בעזרת סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קרש חיתוךקרש חיתוך
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
לכריך: חממו את הברוילר מראש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
7
מברישים כל צד של הלחם הפרוס בחמאה המרוככת ומניחים על תבנית עם נייר אפייה, בצד החמאה כלפי מעלה. למעלה כל בגט חמאה עם גבינה פרוס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוס אורז ארוך1 1/4 כוס אורז ארוך
בגטבגט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מניחים מתחת לצלייה עד שהגבינה נמסה ומתחילה להזהיב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
9
מוציאים בזהירות מהתנור. ערמו את ההודו הפרוס על המחצית התחתונה של כל כריך לפני שתציפו אותו בחלקו העליון הגביני.
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוסהודו פרוס
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
10
מגישים את הודו או ג ' וס שנשאר בסיר האיטי לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
Au JusAu Jus
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס